Dat verandert de zaak

Uit de praktijk van Han Snel. Om je een eerste idee te geven van wat we allemaal aan retailminded en activerend werk maken. Met groot enthousiasme en het grootst mogelijke, gedragsveranderende succes. Meer zien? Laten we even persoonlijk afspreken.

Uitgelicht werk

Beko Najaarsdagen

Wind mee, altijd fijn

Hoewel niemand slechter wordt van wat tegenwind, heb je als ondernemer toch liever de wind mee. Dat hebben we dan ook als vertrekpunt genomen voor ons communicatieconcept voor dé najaarsbeurs …

Lees meer

Alles voor het OK met het OV reizen

Hoe krijg je reizigers weer volop in het openbaar vervoer na maanden van ontmoediging? Dat was de vraag die U-OV ons stelde. Kom met iets informatiefs, geruststellend en uitnodigend, serieus …

Lees meer

Recent werk

Skyhigh en ondersteboven

De horeca was wel toe aan een uitspatting. Aan een rollercoaster van fun en inspiratie. Aan eindelijk weer eens het gevoel dat alles meezit. Dat alle voordeel hun kant oprolt. …

Lees meer
Bakker Bart Paasbox met Paashaas

Ons werk is verrukkelijk

Het verrukkelijke van voor foodklanten werken is dat je de hele dag na mag nadenken over de lekkerste producten. En proeven natuurlijk. En het verrukkelijke van ons vak is dat …

Lees meer
Bakker Bart Ontbijt op bed dekbed

Duik in bed met Bakker Bart

Wat is er nou lekkerder dan een ontbijtje van Bakker Bart op bed met je allerliefste Valentijn? Juist. Een ontbijtje van Bakker Bart op bed met je allerliefste Valentijn onder …

Lees meer

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje.

De Nationale Recycleweek. Een feestje voor alle kapotte lampen en afgedankte elektrische apparaten. En een cadeautje voor ons. Want wij mochten voor Wecycle ons (nog uitstekend werkende) licht laten schijnen …

Lees meer

Aardigste Modellen ever

Hoe goed mensen in ondersteunende functies ook zijn, je ziet ze niet gauw op de voorgrond treden. Toch was dat nou net wat we van ze vroegen voor de nieuwe …

Lees meer
bakery institute, han snel, jubileum magazine, tien

Lang zal je lezen!

Een van onze lekkerste klanten is jarig en wordt dit jaar 10! Dan mag je best een beetje uitpakken. Daarom hebben wij voor Bakery Institute een jubileummagazine gemaakt om van …

Lees meer

Kijk die bakkers ijsjes bakken

Kunnen bakkers ook ijsjes bakken? En hoe! Je leest het in de nieuwste Rise, het inspiratiemagazine voor bakkers (en patissiers, chocolatiers én ijsbereiders) van Beko. Koude bolletjes en warme bakkers …

Lees meer

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER