Billboard Visma | YouServe

Hoe we met Visma | YouServe een lange neus naar de zwaartekracht maken

Elke onderneming drijft op mensen. Gelukkige mensen maken gelukkige ondernemingen. Maar hoe maken ondernemingen mensen gelukkig? Goede vraag natuurlijk (helemaal in deze tijd van ongekende krapte op de arbeidsmarkt). En hét vertrekpunt van onze introductiecampagne voor Visma | YouServe, de nieuwe naam voor HRM-services in de cloud en alles wat je op personeels­managements­ontzorging nog maar meer kunt wensen.

“Omdat mensen je grootste kapitaal zijn” zeggen we in de eveneens door ons ontwikkelde pay-off. Daarom kies je voor deze, van Visma | Raet afgesplitste speler die hier in elk opzicht naar acteert.

Hoe bijzonder dat is blijkt al meteen uit de introductiecampagne. “Met de juiste HR-support kun je zo veel meer” is het campagnethema en dat zie je ook meteen. De key-visuals tonen gewone mensen – zo van de werkvloer geplukt – die tot een fysiek nogal uitdagende prestatie in staat zijn: de anti-gravity lean. Mooi triggerende symboliek. Je voelt aan alles dat hier een onzichtbare hand achter zit: de hand van Visma | YouServe die je helpt het beste uit jezelf te halen. Die je als geen ander support. Omdat mensen je grootste kapitaal zijn, doe je alles om ze tot bijzondere prestaties in staat te stellen.

Het nieuwe merk heeft inmiddels een vliegende start gemaakt.

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER