Hier wordt een merk op de schouders gehesen

Soms moet je ver reizen om te ontdekken dat wat je zoekt al die tijd al in jezelf zat. Zo ging het ook met de speurtocht naar de nieuwe naam voor HR-specialist Aardoom & de Jong. Een odyssee zoals we die bij Han Snel graag maken. Complete rebranding die verrassend is, maar ook zo vertrouwd dat je je er direct toe aangetrokken voelt. Een soort van thuiskomen.

Zo werd Aardoom & de Jong ADJ. Een naam die herkomst en toekomst verbindt. Net als het logo, de huisstijl en de merkidentiteit uit onze koker. En zie ook de samen met ons online marketingbureau LAAIEND ontwikkelde website en campagne. Alles gebouwd op het merkverhaal uit onze pen. Wat maakt ADJ tot dé gewilde specialist in mensen op de schouders hijsen? Lees maar even >

Mensen en organisaties komen verder door te kijken. Net zolang tot je ziet wat je nog niet eerder zag.

Kijk, dat is waar het om draait bij ADJ. Het is de basis van hoe wij als geen ander werk maken van talentmanagement voor maatschappelijke organisaties. Voor het hogere echelon. Of het nu gaat om werving & selectie, talentontwikkeling of organisatieadvies. Alles met het oog op wat mensen en organisaties ten diepste drijft.

Kijk, daar stonden we ook al voor toen we nog Aardoom & De Jong heetten. En dat benadrukken we nog eens extra nu we ook in onze naam tot de kern zijn gegaan. ADJ, drie letters als het verbindend element voor organisaties en mensen die vooruit willen.

Kijk, voor die vooruitgang bouwen wij bruggen. Tussen HR-strategie en implementatie, tussen opdrachtgevers en kandidaten, tussen ambitie en talent, tussen team en geest, tussen nu en de stip aan de horizon.

Kijk, talentmanagement is een reis die je samen maakt. Met de meest persoonlijke verbinders. Garanderend dat je niet alleen goed vertrekt, maar ook goed aankomt. Met nieuwe energie. Want alleen met de juiste connectie kom je los van wat je had en kun je reiken naar wat je wilt.

Kijk, dat is nou ADJ. Zie meer, kom verder.

Met dank aan iedereen bij ADJ met wie wij dit merk op de schouders hebben mogen hijsen.

 

adj-site-mockup

ADJ-logo-animatie

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER