Lang zal je lezen!
Een van onze lekkerste klanten is jarig en wordt dit jaar 10! Dan mag je best een beetje uitpakken. Daarom hebben wij voor Bakery Institute een jubileummagazine gemaakt om van …
Lees meerEen van onze lekkerste klanten is jarig en wordt dit jaar 10! Dan mag je best een beetje uitpakken. Daarom hebben wij voor Bakery Institute een jubileummagazine gemaakt om van …
Lees meerWandelen is natuurlijk helemaal leuk en aardig. Maar wel graag met een doel, toch? Precies hoe Bakker Bart en wij erover denken. En hét vertrekpunt voor de nieuwste app die …
Lees meerKunnen bakkers ook ijsjes bakken? En hoe! Je leest het in de nieuwste Rise, het inspiratiemagazine voor bakkers (en patissiers, chocolatiers én ijsbereiders) van Beko. Koude bolletjes en warme bakkers …
Lees meerEnig idee wat de snelst in populariteit stijgende look is? Voor wanden? Inderdaad, de betonlook. En dan dus niet met echt beton, maar zo gestuct dat het niet van echt …
Lees meerOmdat de horeca wel meer dan een oppepper kon gebruiken, heeft Bidfood in samenwerking met Horecava een hilarisch festijn georganiseerd: het Horeca Bingo Spektakel van het Jaar. Wat ons betreft …
Lees meerWat is het toch lekker om je te buiten te gaan aan datgene waar je het meest van houdt. Kijk de nieuwste Enjoy er maar op na. Dit is fun …
Lees meerversAlert – supporter van versspecialisten – organiseert jaarlijks een huisbeurs waar leveranciers en specialisten samenkomen. Voor inspiratie, feeling met de producten en om elkaar in een informele setting te ontmoeten. …
Lees meerNou had Knauf al een tijdje een geweldige gipsspuitmachine in het assortiment. Niet te overtreffen. Behalve dan door Knauf zelf. Enter de Ritmo L Turbo X die je werk als …
Lees meerWat er ook verandert in deze tijden, professioneel bakkend Nederland blijft ons allemaal elke dag opnieuw de lekkerste dingen voorschotelen. Petje af! Om deze smaakmakers te blijven inspireren, hebben wij …
Lees meerIneens was hij er. De winter. Met heel veel winterpret. Maar ook met heel veel kou. En wie zijn er nou beter in het brengen van wat lekkere warmte dan …
Lees meerDe eerste Appetizer van het jaar is een feit. Hét magazine voor de horecaondernemer en chef-kok staat weer bomvol inspiratie en presenteert de lekkerste spijzen en dranken. Ook in deze …
Lees meerTerwijl de dagen korter worden, worden de verlanglijstjes langer. Vooral die voor de inwendige mens. We willen zoetigheid, hartigheid, knapperigheid, heerlijk geurend, ovenvers, water in de mond doen lopend, nou …
Lees meer