Kijk die bakkers ijsjes bakken

Kunnen bakkers ook ijsjes bakken? En hoe! Je leest het in de nieuwste Rise, het inspiratiemagazine voor bakkers (en patissiers, chocolatiers én ijsbereiders) van Beko. Koude bolletjes en warme bakkers blijken zelfs behoorlijk goed samen te gaan. Niet voor niets is de favoriete drager van ijs – het hoorntje – sowieso al een onvervalst bakkersproduct. Met grote invloed op de smaakbeleving van ijs. Dus is het eigenlijk maar een kleine stap van ambachtelijk brood bakken naar ambachtelijke ijsbereiding. Dat lieten we ons als maker van Rise geen twee keer zeggen. IJs is nogal aan Han Snel besteed. En daar konden we nu mooi weer een professioneel creatieve draai aan geven. Gelardeerd met nog veel meer lekkere onderwerpen. Van superieur stokbrood tot de winnaar van de Dutch Pastry Award over zijn showstuk. En van het roombroodje met een citroentwist tot chocosensatie J’adore “met een interieur van mousse met frambozen”. We gaan een heerlijke zomer tegemoet. En een nieuwe ijstijd dus, de bakkersijstijd.

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER