Lekker aan de wandel met Bakker Bart

Wandelen is natuurlijk helemaal leuk en aardig. Maar wel graag met een doel, toch? Precies hoe Bakker Bart en wij erover denken. En hét vertrekpunt voor de nieuwste app die van elke stadswandeling een smultocht maakt: Bart’s Wandelquiz.

Met deze knappe app voor wie wel van een stevig ommetje houdt, kun je door 25 steden een mooie route lopen én leuke quizvragen beantwoorden. Zo brengt Bart’s Wandelquiz je op prachtige plekken, verborgen stadsschatten soms, en kom je van alles te weten. Goed voor je lijf, goed voor je hersens. En om er ook nog een écht lekkere trektocht van te maken, adviseert Bakker Bart je ook nog even langs te gaan bij bijvoorbeeld (we zeggen maar iets) een Bakker Bart, voor een goede koffie of een andere versnapering.

De app is gebouwd door Activents. Wij hebben ons aangenaam in het zweet gelopen voor de naam, het logo, het beeld, de landingspagina en alle copy.

Mocht jij nou zin hebben in een wandeling door een plaats waar Bart’s Wandelquiz geen vragen voor heeft uitgestippeld? Ook goed, want dan kun je al rondstruinend en kuierend de fijnste álgemene vragen over Nederland, natuur en sport beantwoorden.

En hebben al die quizvragen óók nog een doel, vraag je je af. Zeker! Door ze goed te beantwoorden kun je jezelf enorm in de prijzen lopen. Denk aan een JBL-bluetoothspeaker, een Dubbelfriss-zitzak, een Lipton-reiskoffer, een jaar lang gratis koffie en pretparktickets. Kortom, met Bart’s Wandelquiz-app in de hand, wandel je wel heen fijn door stad en land.

Kijk voor meer informatie en de links naar de Appstore en Google Playstore op bartswandelquiz.nl. Wandel ze!

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER