Uitpakken op nanoniveau

Hoe verkoop je de eerste wifi-totaaloplossing van SURF (de ICT-club voor onderwijsinstellingen)? Dat was de vraag. Nou, met passende en niet te missen middelen natuurlijk, antwoordden we als slimste jongetje van de klas. Oftewel, door bovenop de onderwijsmanagers en –systeembeheerders te gaan zitten. Heel gericht uitpakken op nanoniveau, zo kun je het ook noemen. En dat hebben we gedaan.

De hoofddoelstelling was de doelgroepen elk een specifieke uitlegvideo over de SURFwireless gedoopte wifi-oplossing te laten kijken. Voor systeembeheerders een meer technische virtual-reality-film, voor de managers een “gewone”, meer eindgebruikersgerichte film.

Onder het motto SURFnet gaat los ontwikkelden we een speciale VR-bril, een live presentatie met lekker los gaande dansers en een dm-activatie met magische minilaptop, zo klein dat je er wel naar moet kijken. Wanneer je ’m opent, start direct de uitlegvideo. Zo ervaar je meteen hoe snel SURFwireless is, waar je ook maar bent in je school- of universiteitsgebouw. Ook dat is los gaan!

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER