Mr. Showbus verwent Utrecht

Elke dag vervoert U-OV 160.000 reizigers, en met allemaal zijn ze bij U-OV even blij. Af en toe laat het vervoersbedrijf op een wel heel bijzondere manier zien hoe blij ze zijn: met de U-OV Give-away Show. Net als in 2015 wordt Utrecht en omgeving weer flink verwend.

Bus- en tramreizigers krijgen opeens een verrassend bezoek van Gunther, Mr. Showbus himself. Gehuld in een U-OV-geel pak toert hij bus in, bus uit om reizigers te verwennen. De lucky ones worden getrakteerd op goodiebags met thermobekers, paraplu’s, powerbanks en hippe handige waterflesjes. De echte geluksvogels vinden een golden (buzz)ticket in hun tasje, goed voor een gratis e-reader! Da’s lekker bedankt worden.

Han Snel nam ook dit jaar de conceptontwikkeling en uitvoering op zich. De komst van Gunther is aangekondigd via de bekende socials, een bestickerde bus en de website van U-OV. Op de website konden reislustige Utrechters hun gegevens achterlaten, indien ze de gulle gever gemist hadden. Zo hebben we on- én offline goed veel goodiebags uitgedeeld. Thank you Mr. Showbus!

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER