Met Jekko nu ook echt punten scoren

Alsof je met Wecycle’s Jekko, de handige inzamelbox voor je kleine e-waste, nog niet genoeg punten scoorde, hebben we er nu ook een echt spel aan gekoppeld. Het gaat om het even eenvoudige als onweerstaanbare AR-game Scoren met Jekko. Met dit spel op je smartphone (of tablet) kun je eindeloos ballen in je Jekko swipen. En dus harde punten scoren.

Om het extra leuk te maken, hebben we een speciale game-sleeve voor over je Jekko ontwikkeld. Hiermee tover je je Jekko om in je eigen indoor speelbaan. Yeah!!!!!!!!!

De officiële lancering van de game is ter ere van de Nationale Recycleweek 2020, die loopt van 12 t/m 18 oktober (‘Iedereen recyclet e-waste’). Scoren met Jekko wordt via alle mogelijke kanalen gepromoot en gedeeld. Van grote retailers als Blokker, BCC en leveringen van bol.com door Dynalogic of PostNL tot kringloopwinkels en social media.

Kan het nog leuker? Zeker wel. Als speler maak je kans om een niet te versmaden Hollands Smulpakket te winnen. Want van swipen kun je me toch trek krijgen;-) Scoren met Jekko (gebouwd door Social Brothers) is nu te downloaden via de Apple App Store en Google Play. Swipe ze!

Wecycle display Scoren met Jekko

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER