Lush’ Margeet van Schaijck bij Shoppen op Mars

‘Changing the face, body and soul of the cosmetics industry’ is de niet geringe ambitie van Lush. Actief in 50 landen, met bijna 1000 winkels, waaronder 10 in Nederland is dit retailmerk aardig op weg om het waar te maken. Alle reden voor een fijn gesprek over het veranderen van het aangezicht van de cosmeticawereld met Margreet van Schaijck, brandmanager Lush Europe NL & B. Nu te beluisteren in de nieuwste episode van onze podcastserie over de retail van morgen.

Vijf quotes om je alvast lekker te maken

Luister en je zal beloond worden. Om je een beetje lekker te maken, hier alvast vijf opvallende quotes uit deze podcast. Sommige kunnen zo op een tegeltje.

  1. “Kijk niet zozeer hoe je je negatieve effect kunt verminderen, maar hoe je positieve effect kunt vergroten.”
  2. “Wij hebben geen advertentiebudget.”
  3. “De halve board van ons bedrijf heeft ooit in de fabriek gestaan.”
  4. “Laat duurzaamheid meer zijn dan alleen een marketingstrategie.”
  5. “Er moet nog wel wat gebeuren in de retailwereld. Revolutie!”

Luister nu de hele aflevering van Shoppen op Mars met Margreet van Schaijck

Liever niet hier luisteren? Luister dan op je favoriete streamingplatform: SpotifyApple PodcastGoogle PodcastTuneIn Radio.

Waar gaan we naartoe?

Shoppen op Mars is als een tijdmachine naar de retailwereld van de toekomst. Waar gaan we naartoe? Wat gaan we kopen? Van wie? Waarom dan? En hoe? In elke aflevering komt een andere verfrissende retaildenker/doener uitgebreid aan het woord. Over ontwikkelingen die nu al te voorspellen zijn. Over gebeurtenissen die hun schaduw ver vooruitwerpen. Over wat echt moet, maar nog niet kan. En over wat niet per se moet, maar wel heel gaaf zou zijn als het straks toch kan.

Wie zitten erachter?

Shoppen op Mars is een podcastserie van Retailspotter (het inspiratieplatform waar je ziet wat je nog niet eerder zag in retail) op initiatief van creative agency Han Snel i.s.m. retailwatcher Donovan van Heuven van The Leader of the Pack.

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER