han snel retailcommunicatie wecycle boekje

Kinderboek ultieme tool Wecycle’s bouwmarktcampagne

Hoe verkoop je het inleveren van e-waste? Natuurlijk leiden er vele wegen naar Rome. Of liever gezegd: naar de inleverbakken van Wecycle. Maar om complete gezinnen in beweging te krijgen, zetten we zo vlak voor de zomervakantie al onze kaarten op het kinderboek ‘Een hele klus!’ van topschrijfster Naomi Tieman met illustraties van meestertekenaar Gustavo Garcia.

Je krijgt ‘Een hele klus!’ cadeau, als je oud elektrisch gereedschap inlevert bij een bouwmarkt. Het boek is deze week gelanceerd met een voorlees- en signeersessie door de schrijfster voor een grote groep basisschoolleerlingen in de bibliotheek van Wassenaar. Met een oplage van 90.000 stuks is ‘Een hele klus!’ bij voorbaat de kinderboekenhit van deze zomer. We hebben het met liefde in de steigers gezet en tot een spannend prachtboek gemaakt.

Wil je het boek ook (en dat wil je), ga dan met je oude elektrische gereedschap naar Bouwhof, Carpentier, Enorm, Formido, Gamma, Hornbach, Hubo, Kluswijs, Multimate, Praxis of Van den Tempel. Maar wacht niet te lang – of laat je kind niet te lang wachten – want op is echt op.

Blurb (korte samenvatting): De ouders van Sven en Julia hebben een vervallen boswachtershuisje gekocht en willen de hele zomervakantie gebruiken om te klussen. Saai, vinden de kinderen. Totdat er wordt ingebroken. Iemand probeert de verbouwing tegen te houden. Wordt het toch nog een spannende zomer.

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER