Het ziet hier groen van de CO2-besparing

Kringloopwarenhuis Het Goed heeft Green Friday gelanceerd en daar hebben in ieder geval 25 gemeenten een extra goed gevoel aan overgehouden. Gratis! Zoals dat hoort op Black Friday, de dag dat retailers elkaar met de grootst mogelijke stunts (of wat daarvoor moet doorgaan;-) de loef proberen af te steken.

Met Green Friday wil Het Goed Nederland bewustmaken van de enorme hoeveelheid extra CO2-uitstoot die Black Friday ”ons” kost. Van de productie van al die nieuwe spullen tot het vervoer. Het Goed stelt daar graag kringloop-shoppen tegenover: de leukste spullen voor de laagste prijzen, maar dan krijg je er CO2-besparing bij! Vandaar de campagne 1=1 (elke kilogram hergebruik is goed voor een kilogram CO2 besparing).

Green Friday is in alle 25 vestigingen goed gevierd. Hoogtepunt was de bekendmaking van de totale hoeveelheid CO2-besparing die Het Goed dit jaar al had gerealiseerd. Bijna overal hebben wethouders bij ”hun” Het Goed een CO2-besparing-cheque in ontvangst genomen. In totaal is er meer dan 21 miljoen kg aan CO2 bespaard. We gaan er natuurlijk alles aan doen om op Green Friday 2019 nog meer CO2-besparing te scoren.

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER