Han Snel trekt thuis alles uit de kast voor Bidfood

Ook thuis op onze bureaustoel zitten wij niet stil. Waar het de afgelopen weken voornamelijk ging over al het negatiefs dat zich in de wereld afspeelt ontstonden er ook prachtige initiatieven. Voor Bidfood onder andere. Hoogste tijd voor een kijkje in de keuken bij Han Snel.

Box voor elkaar

Terwijl een groot deel van de Nederlanders verplicht thuis zit, is het in een aantal sectoren drukker dan ooit. Speciaal voor alle toppers die staan te knallen in de zorg introduceerden we de box voor elkaar. Een box met daarin de belangrijkste boodschappen of een voedzame maaltijd.
Met ‘box voor elkaar’ kunnen ziekenhuizen en zorginstellingen hun personeel ondersteunen zodat zij, na een lange werkdag, niet langs de winkel hoeven.

Samen sterk voor de horeca

Om horecaondernemers door deze lastige tijd te helpen lanceerde Bidfood horecasamensterk.nl. Een platform waarop consumenten hun favoriete zaak kunnen steunen door een cadeaukaart te kopen of een donatie te doen.
Wij sloegen de handen ineen en gingen direct aan de slag met de social campagne ‘koop nu een bon voor betere tijden’ om het platform te promoten, en met uitingen die horecazaken zelf kunnen gebruiken.
En om zo veel mogelijk zaken aan de kook te houden werd er tussendoor een digitale Lunchspecial uit de grond gestampt. Volop inspiratie voor de horecaondernemer en uiteraard volledig doordacht als het gaat om de productkeuzes. Gemak, snelheid en hygiëne staan voorop.

Tot slot een eizersterk staaltje omdenken

Door alle commotie zou je Pasen bijna vergeten. In 2020 is Pasen anders, dat is een ding wat zeker is, maar het blijft een moment om samen te genieten. Met z’n allen gezellig aan tafel. Inclusief opa en oma, die worden gewoon ingebeld via de iPad.
Vastbesloten om ondernemers te helpen bij de zoektocht naar een geschikt aanbod om mensen thuis te laten genieten, waren wij druk met een online folder boordevol lekkers en inspiratie. Daarnaast produceerden we social content voor Bidfood zelf om ondernemers te bereiken, en voor ondernemers om de consument te bereiken.

Je ziet het, ook thuis trekken wij alles uit de kast om onze klanten, en de klanten van onze klanten, te ondersteunen waar mogelijk. Dat blijven we doen. Of dat nu vanuit huis is, of vanuit ons tweede huis op de Keizerstraat.

Tot snel!

 

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER