Cafetariahouders zitten gebakken bij Bidvest Deli XL

Bidvest Deli XL adviseert horecaondernemers waar ze maar kunnen. Dat de groothandel ook gezond verstand heeft van frituren, dat weten de meeste nog niet. Maar niet voor lang. De vraag die wij kregen: verzin een device waarmee onze salesmensen cafetariahouders kunnen informeren over frituren, en tegelijkertijd het frituurvet- en oliënaanbod presenteren.

Kortom, vette klus waar we graag onze tanden in zetten. We doken direct de frituurpan in en ontdekten een smakelijke wereld van vetten en oliën. Weet jij hoeveel porties frites per jaar worden gebakken in Nederland? Wat het voordeel is van vast frituurvet? Waar je het lekkerst in bakt? Bidvest Deli XL weet het en zorgt dat het goed blijft hangen.

Alle tips en kennis over het vloeibare goud zijn namelijk verzameld op één poster. Zeer geschikt voor de nieuwkomer in de cafetaria, en een handige opfriscursus voor de ervaren fritesschepper. Oja, natuurlijk met een smakelijke call-to-action en een presentatie van het aanbod van Bidvest Deli XL.

Wil je ook meer weten over vetten en oliën? Bekijk onze poster hieronder, of neem een kijkje op de website van Bidvest Deli XL.

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER