Appetizer 6: over alles behalve het diner

Waarom zou je alleen ’s avonds uitpakken met het diner als er nog twee maaltijden zijn die de volle aandacht verdienen? In deze editie van Appetizer staan het ontbijt en de lunch centraal. In binnen- en buitenland wordt inspiratie opgedaan om met restauratief Nederland te delen.

Er worden vragen gesteld aan Alain Caron, de Franse chef die niet alleen bevlogen is met potten en pannen, maar ook met de pen. Onze hoofdstad wordt aangedaan om The Breakfast Club te bezoeken, het bedrijf dat naar eigen zeggen de belangrijkste maaltijd van de dag op de kaart zet. De naam van de onderneming zegt genoeg. Afsluitend gaat de redactie op pad met Wobbe van Zoelen, eigenaar van Anne&Max. Via Vers24/7 bestelt de groeiende horecaonderneming zijn lokale lekkernijen, direct van de bron dankzij Bidvest Deli XL. Dit, en meer om van te watertanden vind je in hét foodmagazine voor restauratief Nederland.

Bij Han Snel maken we acht keer per jaar een (reguliere) Appetizer voor Bidvest Deli XL. Elke editie wordt zo goed mogelijk bereid, met verse informatie en de smakelijkste artikelen. Voor elke restauranthouder en chef wat wils. Ben je lekker gemaakt, en niet in één van de ruim 8000 restaurants die het foodmagazine ontvangt? Smul hier online van Appetizer 6.

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER