Aardigste Modellen ever

Hoe goed mensen in ondersteunende functies ook zijn, je ziet ze niet gauw op de voorgrond treden. Toch was dat nou net wat we van ze vroegen voor de nieuwe beeldtaal van Public Support, specialist in TopSecretariële, Young en Legal Supporters voor de publieke sector. En wat een geweldige shoot leverde dat op, met een kleine greep uit de meer dan 400 gedreven talenten die Public Support inmiddels detacheert.

Dat het allemaal Supporters met hoofdletter S zijn, dat wisten we natuurlijk al. Maar dat het ook de Aardigste Modellen ever bleken te zijn, dat maakte het feestje wel compleet.

Het concept dat we hadden bedacht kreeg met deze toppers echt vleugels. Alsof ze nooit anders hadden gedaan, poseerden ze in hun werkomgeving met de “steunkleurborden” van Public Support. Symbolisch voor de uiteenlopende manieren waarop Supporters kleur geven aan een werkplek. Hoe iedereen er op geheel persoonlijke wijze weer anders toe doet. Met één grote, gemene deler: ze werken allemaal met hun hart.

Al die gedreven aardigheid maakte dat wij er samen met de fotografen/(video)filmers van Beeldvormers iets extra moois van konden maken. Waarvoor veel dank. Nu al zin in de volgende shoot!

De nieuwe beeldtaal en het parapluthema ‘Hoe wil jij ertoe doen?’ hebben we als eerste doorvertaald naar de website en de social kanalen.

DEEL DIT PROJECT

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER