han snel het goed

We hebben Het Goed

Han Snel heeft kringloopwarenhuis Het Goed binnengehaald. Daar zijn we blij mee en trots op. Het Goed is een bijzondere retailer met een mooi verhaal. En met hele sterke usp’s. In 25 jaar tijd is de formule uitgegroeid tot een landelijk dekkende keten van 25 warenhuizen. Met een paar miljoen fans die vaak zowel spullen komen brengen als shoppen. Het Goed gaat echter veel verder met het helpen van mensen.

Door het promoten van hergebruik wil Het Goed vooral ook werk maken voor mensen die moeilijk aan de slag komen. Jaarlijks doen honderden mensen zo de nodige ervaring op. Hierdoor vergroten ze hun kans op een baan bij een regulier bedrijf. Het maakt Het Goed tot een van de meest sociale ondernemingen van Nederland. En het verklaart mede waarom wij bij Han Snel Het Goed rustig het leukste warenhuis van Nederland durven te noemen.

Kleding, meubels, speelgoed, elektronica, schoenen, fietsen, boeken, je kunt het zo gek niet bedenken, of je slaagt bij Het Goed. En ook de cijfers spreken boekdelen. Met 1.243 medewerkers, 24.671 ton aan ingezamelde spullen ingezameld, 6.400.000 verkochte artikelen en 1.900.000 klanten heeft Het Goed het in het 25ste jaar van zijn bestaan al heel goed gedaan. Samen met Het Goed doen we er graag alles aan om het nog beter te maken. Voor iedereen.

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER