Creatief met mensen

En weer is het ons gelukt: een creatiestagiaire binnenhalen waarvan we nog veel denken te gaan horen. Verder no pressure hoor, Nori Meulendijks. Want over haar hebben we het. Een geboren en getogen Brabantse. Vrolijk en positief. Vol lof over haar woonplaats Helmond. Nog enthousiaster over Eindhoven. Waar ze ‘simpel gezegd gewoon advertising’ studeert. Aan de Fontys Hogeschool.

Waarom advertising? ‘Ik ben altijd dol geweest op tekenen en knutselen, dingen creëren. Maar ik wil ook met mensen bezig zijn. Heb getwijfeld tussen de zorg, communicatie en industrial design. Maar bij dat laatste mis ik het sociale. En in de zorg kan ik mijn creativiteit niet kwijt. Dus ben ik voor advertising gegaan. Hierin kan ik creatief losgaan en heb ik constant met mensen en gedrag te maken. Topkeus!’

Wat doe je het allerliefst naast school en stagelopen? ‘Lekker op een terras zitten met mijn vrienden, of het nou zomer is of winter. Mensen kijken. En natuurlijk gezellig bijkletsen. Verhalen delen.’ Kijk nou, precies zoals het een reclamecreatief betaamt. We maken het plaatje nog even compleet met wat Nori zoal aan favorieten heeft. 

Favoriete winkel: ‘Ik houd van kleding. Het liefst zou ik elke dag shoppen. En waar dan het vaakst? Bij de Zara.
Favoriete campagne: ‘Die met #carnavalvrij van Bavaria vind ik supergoed.’
Favoriete film: ‘Laatst heb ik Anyone But You gekeken en die heb ik met heel veel plezier helemaal uitgekeken. Dus dan moet het wel een heel goede film zijn, haha …’
Favoriete eten: ‘De Aziatische keuken, daar ben ik gek op. En dan het meest op noodle soup. Maar eigenlijk vind ik alle gerechten met rijst en kip heerlijk.’
Favoriete game: ‘Joh, dat doe ik bijna nooit. Maar als ik game, dan het liefst Mario Kart. Dat kan ik uren spelen.’
Favoriete vakantiebestemming: ‘Kreta! Daar ben ik vorig jaar geweest en dat was zooo leuk! Ik houd van de zon en lekker aan het strand liggen.’
Favoriete social platform: ‘TikTok, en dan eindeloos scrollen.’
Favoriete liedje: ‘Momenteel luister ik veel naar Mac Miller. Mijn songtip is Brand Name, heel erg goed.” 
Favoriete motto: ‘Ik denk altijd dat alles uiteindelijk goed komt, zolang je maar begint. Telt dit ook als een motto?’ Absoluut.
Favoriete anything: ‘Mijn vrienden om mij heen hebben, samen tijd doorbrengen, daar ben ik dol op.’

Welkom Nori, fijn om je erbij te hebben. Dat je stage jou maar veel moois mag opleveren. En dat je maar een hele grote mag worden in advertising. Verder echt no pressure hoor …

© Artwork bij deze blog: Nori Meulendijks

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER