anniek, han snel, reclamebureau

Wat zegt Sophia Loren over onze nieuwste projectmanager?

En opnieuw hebben we team Han Snel verder weten te versterken. Maak kennis met Anniek Visser, kersverse projectmanager. Geboren Dommelaar, getogen Valkenswaardin. Niet van de zachte g, wel gezellig (haar woorden;-). Toog naar Utrecht voor het echte leven (onze woorden). Studeerde af als communicatiewetenschapper. Ontwikkelde zich bij Semilo tot specialist in de wereld van native-advertising en influencer-marketing en in haar eigen keuken tot een chef par excellence. En is nu klaar om bij Han Snel haar liefde voor marketing met die voor food te combineren.

Nog meer typerends? Haar favo gerechten zijn Thaise khaosoi-soep (recepttip: https://www.littlespoon.nl/2018/11/khaosoi/), Surinaamse roti en complete dorades uit eigen oven. Logisch dat haar favo retailer een foodie is: Bigoli, Italiaanse traiteur en walhalla voor culinista. Favo vakantielanden: Sri Lanka, Peru, Jordanië, Vietnam, Cambodja en Iran, al van geproefd, en Indonesië en Israël, nog op het verlanglijstje. Onder het koken wil ze ook nog wel naar muziek luisteren, van artrockband Everything Everything, Disneyfilm Vaiana en pianist/componist Ludovico Einaudi. Smaakvol hoor! En op Netflix kijkt ze graag naar RuPaul’s Drag Race (Wát!? Geen Chef’s Table?).

Tot slot, vraag je Anniek een typerend motto of citaat, dan blijkt ze haar Instagrampagina te hebben gelardeerd met een quote van Sophia Loren, jeweetwel, die legendarische film- en keukendiva uit het Brabant van Europa: “Everything you see I owe to spaghetti.” En wat dat dan weer precies zegt over Anniek, nou, dat moet je zelf maar komen ontdekken. Gezellig, bij Han Snel.

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER