Regenbogen maken

En ja hoor, het is ons weer gelukt. Kanjers binnenhalen mag dan niet onze corebusiness zijn, een Han Snelliaanse specialiteit mogen we het toch zeker noemen. Maar genoeg over ons, laten we het over Maaike Wolterink hebben, onze meest recente vangst.

Als onze nieuwste projectmanager gaat ze ongetwijfeld van zich laten horen, maar wat is nu alvast fijn om van haar te weten? We schetsen een plaatje. Geboren en getogen in Almelo. Studententijd gevierd in Enschede. Vol van Twente. “Onmeunig mooi!”, zegt ze. Eh, zeggen wij. Loopbaan begonnen bij Discovery Networks, doorgegroeid bij Shell, mooie dingen gedaan bij Lukkien en Samt en nu helemaal klaar voor ons. Met dus een prachtige bak aan multimediale productie-ervaring.

Maar er is meer, natuurlijk. Zo heeft ze twee jonge kinderen die ze het allerleukst vindt, maar vindt ze het ook leuk om lekker te borrelen, een festival te bezoeken en te reizen. Waarbij reizen ook tripjes naar het bos, de dierentuin en de speeltuin kunnen zijn.

Nog meer typisch Maaike? “Ik vind de groentewinkel heel leuk om naartoe gaan (ha ha). En ik ben een groot fan van de IKEA, omdat ik het leuk vind om spulletjes in elkaar te zetten.” Favoriete film?
Casablanca. En Fight Club. Lievelingseten? Lasagna. Populairste game? Tony Hawk Pro Skater 2. En Super Mario Bros (SNES). Kiezen is dus niet zo haar ding;-) Eerste keus vakantieland? Italië. Socialwise het meest weg van? Pinterest.

Niet in de laatste plaats is haar all time favorite liedje ‘Here comes the sun’. Meest geliefde motto? Waarom dingen morgen doen als het ook vandaag kan. En waar ze het meest bij smelt? Bij het zinnetje dat haar zoontje steeds zegt: Regenbogen maken! At random. Geweldig toch? Precies wat we hier bij Han Snel de hele dag doen. Vinden we onmeunig mooi!

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER