Raisa van der Kroef

Nieuwe avonturen van Raisa Nooitgenoeg

Guess what, we hebben een rupsje binnengehaald, en wat voor een! Sowieso eentje die zich al enorm aan het ontpoppen is. Op vele fronten. Een heerlijke creatief, Raisa van der Kroef. Die wil je echt beter leren kennen. Dus daar gaan we.

Raisa groeide op in Almere, waar de gezelligheid niet overhield (haar woorden, lieve Almeerders). Geen wonder dat ze nu al 6 jaar in het o zo kneuterige Amersfoort woont (opnieuw haar woorden). Na de middelbare school ging ze advertising studeren. Eenmaal haar diploma op zak, kwam ze echt lekker uit de startblokken. Ondanks corona. Eerst als freelancer, vervolgens vast bij Eigen Fabrikaat. Totdat de hang naar meer afwisseling begon te kriebelen. Want die afwisseling, daar is ze wel heel erg van.

Dat zie je in haar werk: ze wil en kan copy neerpennen, concepten (ja mensen, dat is een werkwoord), meedenken over beeld én presenteren. Maar ook haar vele hobby’s neigen naar nogal veel afwisseling.

Zo sport ze in de boulderhal, op rollerskates of op hardloopschoenen, ze gamet graag coöperatief op de Playstation met haar huisgenoot, ze tekent, leert Zweeds, en gaat graag los op deephouse-festivals. En zou nog veel meer willen doen. “Je weet nooit waar je je nog meer in ontpopt!”

Om dit verhaaltje rond te maken vroegen we haar ook nog naar wat afwisselende favorieten.
Favoriete winkel? “Loods 5, daar kun je zo lekker verdwalen.”
Favoriete campagne? “Die ga ik binnenkort hier, bij Han Snel, ontwikkelen.”
Favoriete film? “Intouchables.”
Favoriete game? “Mario Kart.”
Favoriete vakantieland? “Hmm, ben ik nog niet uit…”
Favoriete social platform? “Instagram, het eeuwige onzin scrollen houdt me bezig.”
Favoriete liedje? “Alles van Paolo Nutini is prachtig.”
Favoriete motto? “Een mottoloos leven leiden.”
Favoriete anything: “Bewegen, eten, bewegen, eten.”

Fijn om je erbij te hebben Raisa! Dat Han Snel voor jou maar een eindeloos afwisselend inspirerende cocon van creativiteit en gezelligheid mag zijn.

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER