MijnStudent bij de Han Snel Pressie Sessie

MijnStudent naar next level met Han Snel

MijnStudent heeft na een pitch voor Han Snel gekozen om samen de rebranding van het facility-flexwerkmerk gestalte te geven. Zo jong als MijnStudent is (ze moeten nog tien worden), heeft het bedrijf al een sterke, eigen positie verworven in de recruitmentmarkt.

Waar MijnStudent ooit begonnen was om handige studenten voor een lekker concurrerend uurtarief particulieren vervelende klusjes uit handen te nemen, is MijnStudent nu een serieuze speler die naast studenten ook afgestudeerden en young professionals “uitzendt”. Voor facility in de breedste zin van het woord en steeds meer met de focus op b-to-b.

Het studentenmerk heeft grootse ambities en die vragen ook om grootse ideeën om het merk naar the next level te brengen. Met veel plezier zijn we hiervoor begonnen met een (gezamenlijke) Pressie Sessie bij ons aan de Keizerstraat in Utrecht.

Natuurlijk kunnen we hier inhoudelijk niks over loslaten, maar zoals Gerhard te Velde (een van de drie ‘founding fathers’ van MijnStudent) al enthousiast op Facebook postte, het was superleuk. En het belooft alleen nog maar leuker te worden. #BlijmetMijnStudent

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER