Ludewij, stagiaire creatie

Ludewij in reclameland

Dan mag Han Snel toch al 86 jaar bestaan, maar een Ludewij hadden wij nog niet binnengehaald. Dat maken we nu goed met onze nieuwste stagiaire op creatie. Die niet alleen getooid gaat met die prachtnaam, maar ook nog eens ludiek denken hoog in het vaandel draagt. Tsja, probeer dan maar eens niet te allitereren. Hier is Ludewij de ludieke.

Ludewij heeft ‘onwijs mooie tijden’ beleefd in ‘klein maar fijn’ Amersfoort met haar ouders, twee broers, diverse honden en de nodige vriendinnen. En beleeft nu de mooiste tijden als student in Utrecht. Serieus als het moet, feestend als het kan. Inmiddels derdejaars Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Utrecht. ‘Te gek om je eigen ideeën tot leven te laten komen en te laten stralen. Ben heel erg geïnteresseerd in gedragsverandering door het beïnvloeden van het onderbewuste. Dan ben ik bij Han Snel natuurlijk aan het juiste adres. Fantastisch dat ik hier stage mag lopen. Hoop hier van iedereen wat te leren en met mijn creativiteit het team te versterken.’

Heel goed Ludewij, maar genoeg over werk, wat doe je het liefst ernaast? ‘Me omringen met vrienden en vriendinnen. Lekker bijkletsen, spelletjes spelen en op zijn tijd een feestje …’ Nou, dat schetst toch wel een beeld. Maar laten we het plaatje nog even compleet maken. Wat is je favoriete winkel? ‘Ik vind het erg om te zeggen, ik shop nogal veel, maar ik denk toch stiekem de Zara … ’
Favoriete campagne? ‘Ik hou van campagnes met humor en daarmee een beetje het randje opzoeken. Zoals de laatste tijd die van Bol.com. Goed inspelend op onder andere de jongere doelgroep en natuurlijk de echte lolbroeken.’
Favoriete film? ‘Oe, moeilijk, ik houd superveel van animatiefilms zoals de klassiekers van Disney. Maar ook The Notebook heeft mijn hart gestolen, kan deze niet vaak genoeg kijken.’
Favoriete eten? ‘Zeedieren vind ik heerlijk en dan het liefst kreeft.’
Favoriete game? ‘Korte spelletjes zoals Qwixx, dat heb ik doodgespeeld met iedereen om me heen, heb het spel nu maar even verstopt, haha.’
Favoriete vakantieland? ‘Italië. Het liefste zou ik hier als ik gepensioneerd ben gaan wonen. [Wat!? Ben je daar nu al mee bezig!? Het duurt nog 60 jaar voor jij met pensioen gaat!] Genieten van het weer, de mensen en natuurlijk het eten. Italië stelt nooit teleur.’
Favoriete social platform? ‘Snapchat, omdat je gemakkelijk up to date van je close vrienden bent en het een erg informeel platform is.’
Favoriete liedje? ‘Best part (feat. H.E.R.) van Daniel Caesar.’
Favoriete motto? ‘Ludiek denken, creatief leven.’
Favoriete anything? ‘Huisdieren, en dan vooral honden. Die maken echt een thuis van je huis. O, zou graag een puppy hebben nu, maar ik moet dit helaas nog eventjes uitstellen.’

Welkom Ludewij, fijn om je erbij te hebben. Dat je als onze creatieve pup maar veel ludieks mag bedenken!

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER