Kijk ze stralen aan de Keizerstraat

Alsof december nog niet genoeg fonkelt, hebben we bij Han twee nieuwe oogverblindende sterren binnengehaald. De ene heet Danique (rechts), de andere Marloes (links). Danique gaat helemaal los als projectmanager, Marloes als concepter en art director. Maar wat maakt ze nog meer tot wie ze zijn?

Om te beginnen met Danique, achternaam Smit, woont in Amersfoort, telt 27 lentes, was projectmanager bij automotive reclamebureau DTC Media, is groot horecaliefhebber en iets minder groot sportschoolfan. Voor een feestje is ze altijd in. Laatste film die ze zag? A Christmas Prince. Laatst gestreamde liedje: Black Seas van de altijd romantische gabberhakkers van Warface. All time favorites heeft ze ook. Ze smelt bij filmklassieker Pride And Prejudice. En bij kaasfondue. Chardonnaytje erbij en je kunt haar wegdragen. Bij voorkeur onder de tonen van lievelingsliedje I’ll Write A Song For You van Earth, Wind & Fire. Mooi hoor!

Marloes laat zich weer heel anders kennen. Heet nu nog Pijfers, maar straks wellicht anders, als ze getrouwd is met haar zoontje z’n vader, met wie ze al fijn hokt in Hilversum. Ze kan bogen op vijf jaar creatieve ervaring in social media (een eeuwigheid in die wereld) en schrijft naar eigen zeggen vloeiend emoji. Haar laatste film zag ze thuis (zo gaat dat met jonge ouders): Alles is liefde. Laatste beluisterde liedje was van De Jeugd: Wittewijnmuziek. Waar ze dan ook dol op is, die wijn, als er geen bier is, of Licor 43 Sour. In combinatie met eten buiten de deur. Bij voorkeur Italiaans en overladen met truffelmayo. Met op de speakers Said & Done van Nils Frahm. En dan heeft Marloes ook nog een lievelingsfilm: La Grande Belezza.

Ja, Danique en Marloes, we weten het zeker, we gaan nog heel veel plezier van jullie beleven hier aan de Keizerstraat. Keep on shining!

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER