Je zou d’r zo in een vaasje willen zetten

We hebben er een heel erg kleurrijke collega bij. Yasmin Vittali, onze nieuwe tulp uit Amsterdam. “De mooiste stad van allemaal (sorry Utrecht).” Waarom zij zo van de hoofdstad houdt? De smeltkroes aan verschillende culturen, de rijke geschiedenis en de tolerantie. En deze liefde deelt ze zo graag, dat ze digitale, interactieve grachtentochten organiseert.

Toen Yasmin nog maar een jong bloempje was heeft zij met plezier kunstzinnig onderwijs gevolgd. Van het IVKO tot aan de HKU. Na het afronden van haar studie Arts & Economics is zij in helemaal tot bloei gekomen in de commerciële sector: het bemiddelen van Marketing, Communicatie & Digital professionals.

Haar bol barst van de creativiteit. Fun fact: je kunt haar bellen voor de tofste genderreveals en babyshowers. Van concept tot uitvoering. Ballondeco tot tafeldekking. Nieuwe dingen creëren en de klant van een bijzondere beleving voorzien. Hier fleurt zij helemaal van op!

Met haar brede interesse, flinke dosis energie, doortastendheid, creativiteit en haar Amsterdamse hart op de tong, is Yasmin een geweldige aanwinst als projectmanager binnen ons team.

Haar motto? No rain, no flowers.

“Als je wilt groeien op welke manier dan ook, zul je gewend moeten raken aan een regenbuitje. De regen laat tenslotte de bloemen bloeien. Zo is het in het leven volgens mij ook.”

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER