Hoe Loes en Arthur onze nieuwste troeven zijn

En weer hebben twee troeven de weg naar de Keizerstraat weten te vinden. De gretige, jonge hond Arthur (20 jaar levenservaring) en de minstens zo gretige jonge hondenbezitter Loes (20 jaar reclame-ervaring). Arthur is als stagiair losgelaten op onze studio, Loes gaat helemaal los als projectmanager. Maar natuurlijk is er nog veel meer dat ze bijzonder maakt.

Die Arthur (niet te verwarren met onze andere Arthur, van hond Beer en wat al niet meer ;-)) reist dagelijks van het even lieflijke als liederlijke Leiden naar Utrecht waar hij al drie jaar goed bezig is op het Grafisch Lyceum. Groen is zijn lievelingskleur, kip zijn lievelingseten, The Hateful Eight zijn lievelingsfilm, Kendrick Lamar een van zijn lievelingsartiesten. Zijn lievelingsmuziek maakt-ie gewoon zelf, met Mosterd Na de Maaltijd (niet te verwarren met het gelijknamige carnavalsduo, echt niet doen hoor). Check vooral de vette funkstamper Dikke fissa van MNDM’s net gedropte album. Er mag gehuild worden.

En dan die Loes. Deze bijzondere bourgondische aangelegde Brabander heeft half Nederland afgezocht om vorig jaar in Zeist de op een na fijnste woonplek ter wereld te vinden. Voor de fijnste woonplek op aarde moet je volgens haar in Zuid-Normandië zijn. Hier verbouwt ze dan ook met manlief tussen alle bedrijven door gewoon even een knappe boerderij uit 1750. Op een goed moment ziet ze hen daar al helemaal als god in Frankrijk leven (een ‘Ik vertrek’ hangt in de lucht). Uitgebreid borrelen en lekker eten zijn haar favoriete tijdverdrijven, Netflix heeft ze bijna uit, Hotel California is haar lievelingsliedje, maar Pianoman eigenlijk ook, en die laatste van Maan (Hij is van mij) vindt ze ook supergoed. Nou ja, da’s Loes dus.

Arthur en Loes, dat Han Snel jullie maar veel moge brengen. En vice versa. Fijn dat jullie er zijn!

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER