Bo Blitz projectmanager han snel

Het wordt tijd dat je Bo Blitz leert kennen

Of wij nog heuglijk nieuws hebben? Zeker wel! Met blijdschap geven wij kennis van de komst van onze nieuwe projectmanager: Bo Blitz. Wil je meer over haar weten (retorische vraag), lees gauw verder.

Leergierig type
Bo is een geboren Amsterdammer, belandde als peuter in Nieuwegein, en heeft na de nodige omwegen haar hart verpand aan Den Bosch (leuke stad hoor, maar de echte reden is natuurlijk dat ze hier haar grote liefde heeft leren kennen). Leergierig type als ze is, studeerde Bo achtereenvolgens Horecamanagement, Eventmanagement en Communicatie. Alle met succes, de laatste met het meeste plezier.

Loving food, account en creatie
Haar debuut in de communicatiewereld maakte ze bij Sunshine & Sausages (“een even hectische als waanzinnige leerschool”). Vervolgens maakte ze grote stappen bij Vuur (“vrienden voor het leven gemaakt”). Hier groeide haar behoefte om zich ook als foodloving schrijver en fotograaf te ontwikkelen. Waarop ze ging freelancen, onder meer voor Francesca Kookt. Creatief knallen is echter ook niet alles (haar woorden;-) dus bleef ze tevens actief als account/projectmanager.

Dit wil je ook wel weten
En nu is het tijd voor Han Snel en voor wat persoonlijke vragen, om het plaatje compleet te maken.

Wat is het belangrijkste dat jij meebrengt naar Han Snel?
Bo: “Lekkere dosis arbeidsethos met veel foodkennis en liefde voor fotografie.”

Wat doe je het allerliefst naast je werk?
“Eten! Thuis of uit, zelf gekookt of zelf uitgenodigd bij vrienden. Sowieso vind ik de wereld van gastronomie intrigerend. Heb bijna vijftien jaar in de horeca gewerkt, fantastisch. Daarnaast is mijn partner (die grote liefde) sommelier en opent hij binnenkort zijn eigen restaurant. Samen gaan we graag op ‘concurrentieonderzoek’. Voorlopige hoogtepunten? Diverxo*** in Madrid en Arroz in Londen.”

Wat is je favoriete eten?
“Iets waar ik heel gelukkig van word en veel mooie herinneringen aan heb is ‘vlees met tomaatjes’, een familiegerecht van mijn moederskant waar we állemaal gek op zijn.”

Favoriete film?
“Mag het ook een boek zijn? Turks Fruit heb ik wel vier keer gelezen. En ik ben gek op de historische romans van Simone van der Vlugt. Ze schrijft zo levendig, het voelt alsof je het echt meemaakt.”

Favoriete game?
“Spelletjes zijn niet zo aan mij besteed. Ben ik iets te ongeduldig voor. Zou wel graag kunnen klaverjassen. Doet me denken aan vroeger. Mijn ouders met opa en oma na het eten samen kaartend.”

Favoriete vakantieland?
“Zuid-Spanje vind ik heel erg mooi. De kleine dorpjes, het lekkere eten. Sevilla heeft echt mijn hart gestolen. Zou ook graag nog een reis maken door Noord-Italië, de culinaire schatkamer van Europa. Parmaham, Aceto Balsamico, Parmezaanse kaas, risotto… het komt allemaal hier vandaan!”

Favoriete social platform?
“Instagram.”

Favoriete liedje?
“Ik heb er twee: Cello Suite No.1 in G Majeur: Prélude door Yo-Yo Ma en Een Rare Tijd van Lucky Fonz III.”

Favoriete motto?
“Het is geen kwestie van tijd, maar van prioriteit.”

Fijn om Bo erbij te hebben. Nog wat toelichting nodig? Mail bo@hansnel.nl.

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER