Sascha van Arkel

Gieterend schitterend rondhobbelend

Vind ze maar eens: precies de juiste mensen voor de juiste plaats. Het is ons echter weer gelukt. Met Sascha, onze nieuwste designer. En zonnetje in huis. Zal wel geen toeval zijn dat haar wieg in zilverstad Schoonhoven stond.

Waar heeft zij eerder geschitterd? Eerst bij De Schutter Neroc in Rotterdam (packaging design) en vervolgens nét geen tien jaar bij De Combinatie van Factoren in Amsterdam. Daar heeft ze niet alleen een bak ervaring aan werken met topmerken aan overgehouden, maar ook haar – naar het schijnt – even stralende verloofde. En een voorliefde voor 3D en Cinema 4D.

Maar genoeg over werk, wat doet ze graag ernaast? “Als het buiten in het zonnetje is, dan ben ik al snel tevreden! Het liefst rommel ik wat aan met mijn (moes)tuintje onder het genot van een koud roseetje. Om vervolgens de dag af te sluiten met vrienden en bordspelletjes! Mocht de zon niet schijnen, vind je me opgekruld met een deken een marathon aan films en series kijkend op de bank.”

En verder? Favoriete winkel? “Bol.com! Geen geduld voor winkelen. Tenzij het eindigt op een terras.”
Alltime favoriete campagne? “Eh, zo veel keus. Maar heel veel van ‘Even Apeldoorn bellen’ van Centraal Beheer blijft toch wel hilarisch!”
Favoriete film? “Death Proof van Tarantino, maar eigenlijk bijna elke film van Tarantino.”
Favoriete eten? “Ravioli Carbonara, het gerecht dat ik zo moet missen omdat manlief het niet lust (snik).”
Favoriete game? “Alle bordspellen. En op Play Station toch zeker Red Dead Redemption. Lekker als cowboy rondhobbelen.”
Favoriete vakantieland? “Tot nu toe Ierland. Heb ik afgelopen jaar met mijn moeder doorheen gereisd, met backpack. Iets waarvan we al jaren hadden gedroomd.”
Favoriete social platform? “Instagram.”
Favoriete liedje? “Pfff, dan toch wel ‘Ik wil alleen maar zwemmen’ van Spinvis.”
Favoriete motto? “Eerlijkheid duurt het langst, zoals mijn vader eindeloos heeft herhaald.”

Dat je verblijf bij Han Snel ook maar lang mag duren. Shine on Sascha, shine on!

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER