Renske Verhart

Gek op zoetsappig en gaan met die banaan

Nou hebben we bij Han Snel al jaren heel goede ervaring met een Renske (onze operationsmanager), dus toen zich de mogelijkheid aandiende om nog iemand met deze naam in huis te halen, had zij direct een streepje voor. Eenmaal kennisgemaakt wisten we zeker dat we ook van deze Renske heel veel plezier zouden gaan beleven. Renske Verhart is precies het nieuwe talent in projectmanagement dat we zochten.

Renske barst van de energie en neemt een aanstekelijke hoeveelheid enthousiasme mee. Haar leven vóór Han Snel verloopt van opgroeien in “het pittoreske stadje Montfoort” via reizen en werken in Australië (“met de mooiste uitzichten over de blauwe wateren, al went dat snel”) naar een intercedentschap bij Trend People en een fijne woonplek in Woerden.

Omdat Renske echt energie te over heeft, is ze regelmatig in de sportschool te vinden voor een HIIT (High Intensity Interval Training). Draait ze haar hand niet voor om. Sterker nog: daarna heeft ze nog alle puf om de inrichting van haar huis onder handen te nemen én op stap te gaan met haar vriendinnen. Vindt ze allemaal leuk. Zoals ze nog veel meer leuk vindt, bleek toen we haar naar wat favorieten vroegen.

Favoriete eten? “Sushi! Daar kun je mij voor wakker maken. Verder houd ik van de Italiaanse keuken. Ben echter zelf geen keukenprinses, haha.”
Favoriete vakantieland? “Australië, alles is hier zo relaxed.”
Favoriete winkel? “Mag ik Zalando zeggen?” [Tuurlijk mag je dat.]
Favoriete muziek? “Tino Martin, vooral in de kroeg, en dan luidkeels meezingen!”
Favoriete social platform? “Instagram. Heerlijk om op de hoogte te blijven van alle zoetsappige posts.”
Favoriete film? “Films en series kijken is niet mijn hobby, zo lang kan ik niet stilzitten.”
Favoriete motto? “Gaan met die banaan!”

Wie maalt er nog om energie uit Rusland? Die uit Woerden moet je hebben. Welkom Renske, blij met jou.

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER