Lorette Fleurigand

En of een rebel kan pottenbakken

Wél Lorette Fleurigand heten en níet uit Frankrijk komen? Het kan! Kijk maar naar onze nieuwste creatief/concepter/artdirector die met deze prachtnaam getooid gaat. Gewoon geboren in Delft en getogen in ’s-Gravenzande. Maar omdat het joi de vivre hier niet overhield, trok ze uiteindelijk toch verder. Op zoek naar de echte beau monde. Vandaar dat ze nu in Bussum woont. Of zoals de Fransen zeggen: Bussúm.

Enfin. Lorette brengt het nodige mee naar Han Snel. Het belangrijkste? Zichzelf, zegt ze zelf. Maar ook een enorme bak mooie ervaring. Onder meer als designer en creative director bij XLCONCEPT/adm Group. Hier ontwierp ze tal van custommade producten voor tal van grote, internationale merken. Grote kans dat als je de afgelopen jaren bij het shoppen gratis iets fraais hebt gekregen, dat dit door Lorette of haar team is ontworpen (van een L’Oreal Paris Strandtas tot een Heineken Kerststrik).

Is er iets wat we echt niet van haar zouden verwachten? Zeker, ze doet aan pottenbakken! Regelmatig is ze achter de draaischijf te vinden. Schalen, kommen, vazen, wondertjes van keramiek, ze bakt er echt heel veel van. En nou geeft dit al een aardig beeld van Lorette, toch wilden we haar nóg wat beter leren kennen. Dus vroegen we ook wat er bij haar zoal favoriet is. Hou je vast.

Favoriete winkel? “TK-MAX, ik ga zo lekker op koopjes en bijzondere dingen!”
Favoriete campagne? “Moet nog komen, en die komt dan natuurlijk uit eigen (team)koker.”
Favoriete film? “Elke week wel een andere.”
Favoriete game? “Als ik maar niet verlies.”
Favoriete vakantieland? “Overal waar ik nog niet geweest ben.”
Favoriete social platform? “Instagram en Pinterest, lekker plaatjes kijken!”
Favoriete liedje? “Elke dag een ander. Geen idee wie dat gezongen heeft.”
Favoriete motto? “La Rebelle (staat ook op mijn arm). Ben graag een beetje tegendraads en vind dat je dat ook zo nu en dan moet zijn in het leven.”
Favoriete anything: “Chef, mijn kat!”

Welkom Lorette, rebel with a Chef, fijn om jou erbij te hebben.

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER