Een baas zoals je die alleen in films ziet

Waar was jij op 1 november 1995? Wij hebben ook geen idee hoor, maar voor één iemand was het in ieder geval een onvergetelijke dag: voor onze Wouter.

Het was de dag dat hij Han Sneller werd. Na een leven vol handbal en Camel begon het toen pas echt. In een sowieso memorabele tijd. ‘Het is een nacht’ stond die week voor het eerst op 1. Ajax won die maand voor het laatst de wereldbeker. Se7en was film van het jaar. Microsoft had het idee dat Windows 95 best wel een succes kon worden. Internet telde net 20.000 websites. Wereldwijd. En waar heel Nederland vol van was? Flippo’s! Nou ja, goed moment dus om bij Han Snel aan de slag te gaan. En wat een jaren volgden er.

Inmiddels zijn we er 25 verder. Dat vonden we wel iets bijzonders waard. Dus besloten we de jubilaris te eren met een film: De waarheid over Wouter, Hanballer in reclameland. Maar zoals zoveel in tijden van corona, moest ook de première van deze film steeds worden uitgesteld. Tot nu, 25 en een half jaar na die eerste novemberdag.

Het is een bijzonder portret geworden. Verteld door Han Snellers zelf. Over een baas zoals je die alleen in films ziet. We hebben hem graag gemaakt. En eenmalig vertoond.

Wouter, bedankt!

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER