Ronja van den Berg

Don’t wait to be great, hier is Ronja

In de stad van Opgezwolle en Typhoon, van de Peperbus en de Sassenpoort, van PEC en de Librije, ingeklemd tussen de IJssel en de Vecht, waar luisterrijk en liederlijk lekker dicht bij elkaar liggen, ooit bezongen als “het De Haag van Overijssel”, nou ja, in Zwolle dus, daar liggen de roots van onze nieuwste projectmanager Ronja. En wat zegt dat over haar? Daar zijn we nog niet helemaal uit, maar het is wel het begin van haar verhaal. En wat een begin.

Ronja groeide er graag op. Studeerde vervolgens productdesign in Arnhem. Voelde hier meer en meer dat haar toekomst op een kruispunt van kunst, mode, design en advertising lag. En dat ze dat kruispunt elders moest zoeken. Dus besloot ze haar geluk in het Westen te beproeven. Met succes, op diverse fronten: als model, als assistent-artdirector bij Wehkamp en als projectmanager bij reclamebureau Creature.

En toen wist ze het: in die laatste functie wilde ze zich verder ontwikkelen. Maar dan bij ons. In haar droomwoonplaats van nu, het Utrecht van Utrecht. Omdat ze heel erg blij wordt van al die dynamiek en creativiteit hier aan de Keizerstraat. Omdat ze energie krijgt van alles wat haar nieuwe baan voor haar in petto heeft. En omdat ze voelt hoe haar oog voor creatie – en hoe het werkt – hier op z’n plek is.

Wat kan ze ons nog meer vertellen, bijvoorbeeld over haar favoriete bezigheden: “Ik hou erg van hot yoga afgewisseld met krachttraining. Ook leuk, sinds kort volg ik (weer) toneelles. Alles even loslaten, uit je comfortzone gaan en heel veel lachen. Nog een favoriete bezigheid: wandelen in het bos, aan zee, in een mooie stad. Waar je me ook veel plezier mee doet: leuke eettentjes ontdekken. En struinen over de bloemenmarkt.  O ja, en ik maak er een sport van om de lekkerste bakkers te vinden. Heb nogal een zwak voor alles met deeg.” Hallo Bakker Bart!

Heb je ook nog een favoriete winkel? “Zeker, COS. Love de stoffen en de fits.”
Alltime favoriete campagne? “Kan niet wachten om deze bij Han Snel te maken!”
Favoriete film? “Dune, die recente, met Timothee Chalamet.”
Favoriete eten? “Italiaans en Aziatisch.” 
Favoriete vakantieland? “Dit jaar ga ik Indonesië ontdekken, dus wie weet;)”
Favoriete social platform? “Instagram. Heb er wel een kleine haat-liefdeverhouding mee, maar het blijft zo lekker scrollen.”
Favoriete liedje? “Kan niet kiezen. Mijn muzieksmaak is heel erg breed. Van afrobeats tot Hollandse meezingers, van Mozart tot soul.”
Favoriete motto? “Don’t wait to be great.”
Favoriete boek: “Weer lastig kiezen, ik ben gek op lezen, maar op dit moment ben ik helemaal fan van Think like a monk (Train your mind for peace and purpose everyday) van Jay Shetty en zijn nieuwe boek 8 rules of love (How to find it, keep it, and let it go).”

Kortom, fijn om je erbij te hebben. Welkom bij Han Snel. Wij vinden je nu al “great”!

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER