Werk Tag: Online

Iedereen die regelmatig met de trein reist kent leeswinkel AKO wel. Daarnaast is de retailer te vinden op alle grote Nederlandse luchthavens.

Nu het heerlijke zonnetje weer overuren schijnt, trekt Nederland er weer massaal op uit. En dan is het handig om te weten dat je voor een spannend vakantieboek of lekker magazine terecht kunt bij onze vrienden van AKO. Want zeg nou zelf: wat is er nou een beter moment om eindelijk eens dat boek te gaan lezen?

Om mensen op een ontspannen manier (het is tenslotte zomer) kennis te laten met het merk, introduceren we de game AKO Spin & Win. Getarget op de incidentele reiziger met de onweerstaanbare belofte: altijd prijs! En dan maak je ook nog eens kans op een vakantie t.w.v. 2000 euro. Lekker hoor. Jammer dat wij uitgesloten zijn van deelname, anders wisten we het wel!

Maar jij kunt natuurlijk wel meedoen. Dit kan tot 31 juli op ako-spinenwin.nl.

Met AKO begint je zomer ontspannen

Iedereen die regelmatig met de trein reist kent leeswinkel AKO wel. Daarnaast is de retailer te vinden op alle grote Nederlandse luchthavens. Nu het heerlijke zonnetje weer overuren schijnt, trekt Nederland er weer …

Lees meer
Finzie, design corporate communicatie

Sowieso nieuw werk

Een paar weken geleden wonnen we de pitch van de nieuwste en leukste financieel dienstverlener van ons land: Finzie. Met hun scherpe aanbod (€ 1.399,- voor een compleet hypotheekadvies) en verfrissende …

Lees meer

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER