IJsseizoen geopend met gerestylde Enjoy!
Om de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te inspireren, maken we voor Deli XL het magazine Enjoy! Snelheid is in deze branche nog steeds een belangrijk gegeven, maar …
Lees meerOm de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te inspireren, maken we voor Deli XL het magazine Enjoy! Snelheid is in deze branche nog steeds een belangrijk gegeven, maar dat willen we er niet aan afzien. Ook als we “even” gaan snacken of “even” een ijsje eten, willen we verrast worden. Het mag bijzonderder. En dat geldt ook voor de Enjoy! Dus hebben we hem nog bijzonderder gemaakt. Zeg maar gerust: compleet gerestyled. Check hoe lekker dat heeft uitgepakt in dé opening van het ijsseizoen. Met de nieuwste trends, de classics, de tricks, de tips én (surprise!) smoothies die zelfs de zon doen smelten. Enjoy!
Om de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te inspireren, maken we voor Deli XL het magazine Enjoy! Snelheid is in deze branche nog steeds een belangrijk gegeven, maar …
Lees meer