Werk Tag: POS Materiaal

Groothandel versAlert had al het perfecte verse maaltijdenconcept voor slagers en andere versspecialisten, wij mochten er het perfecte verse communicatieconcept voor ontwikkelen.
Dat hebben we met veel plezier gedaan, van naam tot winkelpromotie en social doorvertaling. Nu is het tijd om los te gaan.

Op z’n verst hebben we dit label gedoopt. Verser wordt het immers niet. En het maakt meteen duidelijk – voor zowel de retailer als zijn klant – dat dit het summum is in kant-en-klaar. Afgeblust met een tagline die de mogelijk laatste twijfel wegneemt: Topgerechten uit eigen keuken. Hier kun je als gerenommeerde slager, groenteboer of delicatessenzaak mee aankomen.

versAlert levert de recepten, de ingrediënten (met fijne actiekorting) en alles wat je als versretailer maar wenst om deze topgerechten bij je klanten mee te promoten: van digitaal POS tot toonbankdisplay en van flyers tot social posts. Alles om het de smaakmakers van het Nederlandse retaillandschap zo lekker mogelijk te maken. 

Mooi voorbeeld van wat versAlert tot ‘Supporter van versspecialisten’ maakt.

 

versAlert - Op z'n verst folder

Versalert op z’n lekkerst

Groothandel versAlert had al het perfecte verse maaltijdenconcept voor slagers en andere versspecialisten, wij mochten er het perfecte verse communicatieconcept voor ontwikkelen. Dat hebben we met veel plezier gedaan, van …

Lees meer

AKO: van toen voor nu

Het gedrag AKO heeft zo’n 100 vestigingen op hightraffic-locaties (veel NS-stations en vliegvelden). Is er dus vooral voor mensen onderweg, naar het werk, familie, vakantie. Druk met de bestemming, met …

Lees meer

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER