Werk Tag: oma

De wereld van het openbaar vervoer staat niet stil. Met de invoering van bijvoorbeeld de ov-chipkaart gaat het reizen een stuk gemakkelijker. Terwijl de tram van verandering doordendert, blijven sommige mensen onbedoeld achter. Dat is jammer, want met U-OV kan er eenvoudig door de regio gereisd worden en valt er genoeg te ontdekken.

Daarom introduceert de regionale vervoerder de U-OV hulp, speciaal voor de senior uit de omgeving Utrecht. Door een dagdeel op pad te gaan met zo’n ondersteunende goeierd, wordt de  oudere alle in en outs van het openbaar vervoer duidelijk gemaakt. Zo maakt U-OV mogelijk dat iedereen, maar dan ook echt iedereen, van haar diensten gebruik kan maken.

Om deze nobele buddy-boodschap te verspreiden creëerden we bij Han Snel een campagne gericht op twee doelgroepen. De ouderen, of course, en de (klein)kinderen hiervan. Dit levert een bont aantal middelen op, divers en (radio) spot-on. Namelijk, print-advertenties, narrowcasting, radiocommercial (luister hieronder), bus-posters(zie hierboven), online banners en uitingen voor verschillende socials. Allemaal om senioren in beweging te krijgen, oud geleerd, is oud gedaan!

U-OV to the rescue

De wereld van het openbaar vervoer staat niet stil. Met de invoering van bijvoorbeeld de ov-chipkaart gaat het reizen een stuk gemakkelijker. Terwijl de tram van verandering doordendert, blijven sommige …

Lees meer

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER