Werk Tag: Jekko

Wecycle’s Jekko, het praktische  hulpje in de huishouding, heeft nu al in 1 miljoen woningen een plekje gevonden. Oud-milieuminister Jacqueline Cramer heeft onlangs de miljoenste Jekko in ontvangst genomen. De Jekko is de inzamelbox voor thuis om heel makkelijk oude kleine elektrische apparaten, spaarlampen en batterijen in apart te houden. Han Snel heeft voor (en in nauwe samenwerking met) Wecycle zowel de Jekko als de campagne ontwikkeld: ’t Is nu wel heel makkelijk groen te zijn.

Cramer kreeg de “gouden” Jekko uit handen van Wecycle-directeur Jan Vlak in het drukbezochte Apparatenhuis (ook Han Snel!) op de Margriet Winterfair. “De Jekko is een goed middel om thuis klein e-waste in te zamelen”, aldus Cramer. “Samen met 1 miljoen huishoudens lever ook ik vanaf nu met de Jekko een bijdrage aan de kringloopeconomie.” Een mooie mijlpaal voor onze Jekko. Op naar de volgende!

Nu al meer dan 1 miljoen Jekko’s

Wecycle’s Jekko, het praktische  hulpje in de huishouding, heeft nu al in 1 miljoen woningen een plekje gevonden. Oud-milieuminister Jacqueline Cramer heeft onlangs de miljoenste Jekko in ontvangst genomen. De …

Lees meer

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER