IJsseizoen geopend met gerestylde Enjoy!
Om de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te inspireren, maken we voor Deli XL het magazine Enjoy! Snelheid is in deze branche nog steeds een belangrijk gegeven, maar …
Lees meerOm de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te inspireren, maken we voor Deli XL het magazine Enjoy! Snelheid is in deze branche nog steeds een belangrijk gegeven, maar dat willen we er niet aan afzien. Ook als we “even” gaan snacken of “even” een ijsje eten, willen we verrast worden. Het mag bijzonderder. En dat geldt ook voor de Enjoy! Dus hebben we hem nog bijzonderder gemaakt. Zeg maar gerust: compleet gerestyled. Check hoe lekker dat heeft uitgepakt in dé opening van het ijsseizoen. Met de nieuwste trends, de classics, de tricks, de tips én (surprise!) smoothies die zelfs de zon doen smelten. Enjoy!
Om de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te inspireren, maken we voor Deli XL het magazine Enjoy! Snelheid is in deze branche nog steeds een belangrijk gegeven, maar …
Lees meerOm de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te bedienen, maken we voor Bidvest Deli XL het magazine Enjoy. Hiermee laten we zien hoeveel meer er te halen valt …
Lees meerLekker eten, je kunt ons er middenin de nacht voor wakker maken. En dan maken we er ook nog een mooi magazine van. De nieuwste edities van onze doelgroep magazines …
Lees meer