Werk Tag: Design

Wat doe je als je hele lekkere trek hebt? En je woont ook nog in (de buurt van) Emmen? Dan check je voortaan als eerste ChapChap, het horecaplatform waar alles samen komt: bestellen, bezorgen, afhalen en reserveren. ChapChap staat voor het lekker makkelijk ontdekken, genieten en delen van het beste wat de lokale horeca te bieden heeft. En het biedt horecaondernemers de perfecte klantmanagementtool.

ChapChap is een initiatief van Bidfood, dé online groothandel voor de horeca, om restaurants en cafetaria’s structureel een sterkere online positie te bezorgen. Het platform werkt zonder winstoogmerk. Dus als jij eten bestelt via ChapChap, dan houdt de horecaondernemer daar meer aan over (dan bij een willekeurige andere bezorgservice). Da’s lekker, toch? Helemaal nu de horeca echt alle steun kan gebruiken. Kunnen wij als Han Snel alleen maar heel erg achter staan.

We hebben dit nieuwe horecamerk dan ook met extra veel plezier ontwikkeld, van naam tot brand identity en de eerste b2b- en b2c-communicatieuitingen. En Emmen is dus de gelukkige plaats waar ChapChap als eerste live is gegaan. Dat er maar heel veel extra genoten mag worden, van en door de lokale horeca. Check chapchap.nl.

ChapChap leaflet

ChapChap advertentie

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER