IJsseizoen geopend met gerestylde Enjoy!
Om de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te inspireren, maken we voor Deli XL het magazine Enjoy! Snelheid is in deze branche nog steeds een belangrijk gegeven, maar …
Lees meerOm de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te inspireren, maken we voor Deli XL het magazine Enjoy! Snelheid is in deze branche nog steeds een belangrijk gegeven, maar dat willen we er niet aan afzien. Ook als we “even” gaan snacken of “even” een ijsje eten, willen we verrast worden. Het mag bijzonderder. En dat geldt ook voor de Enjoy! Dus hebben we hem nog bijzonderder gemaakt. Zeg maar gerust: compleet gerestyled. Check hoe lekker dat heeft uitgepakt in dé opening van het ijsseizoen. Met de nieuwste trends, de classics, de tricks, de tips én (surprise!) smoothies die zelfs de zon doen smelten. Enjoy!
Om de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te inspireren, maken we voor Deli XL het magazine Enjoy! Snelheid is in deze branche nog steeds een belangrijk gegeven, maar …
Lees meerOm de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te bedienen, maken we voor Bidvest Deli XL het magazine Enjoy. Hiermee laten we zien hoeveel meer er te halen valt …
Lees meerOm restaurants en cafetaria’s binnen te halen en te houden, hebben we in de loop er jaren al het nodige moois ontwikkeld voor Bidvest Deli XL. Om onze favoriete totaalleverancier …
Lees meerElke zichzelf respecterende chef zet zijn klanten graag het allerlekkerste voor. Zelfs de beste gerechten worden nog beter als de ingrediënten super vers en lokaal geproduceerd zijn. Met Vers 24/7 …
Lees meerLekker eten, je kunt ons er middenin de nacht voor wakker maken. En dan maken we er ook nog een mooi magazine van. De nieuwste edities van onze doelgroep magazines …
Lees meerOutdoor dining is het nieuwe buiten eten en het is echt andere koek! Niet meer “gewoon” op een terras, maar gezellig tussen de koeien, midden op het strand, in een …
Lees meer