Werk Tag: commercial

Wat is de meest vrolijk makende race van dit moment? Je ziet het in de nieuwste commercial die we voor Wecycle en Stichting LightRec hebben mogen maken. De snelste ooit, mogen we dat zeggen, ja dat mogen we zeggen 😉

Doel van de campagne is dat we er met met z’n allen voor zorgen dat er nóg meer oude lampen en armaturen worden gerecycled. Dat is niet bepaald ingewikkeld. Je hoeft ze alleen maar even mee te nemen naar één van de 13.000 (!) inleverpunten voor e-waste. En dat ‘even’ kun je gerust heel letterlijk nemen.

Vandaar die race. In no time ben je bij een inleverpunt bij jou in de buurt. Dat is de hoofdboodschap. Daarbij maakt de commercial je (op tv en online) ook nog even duidelijk dat er voor lampen en armaturen verschillende inleverbakken zijn. Lekker geënthousiasmeerd door een commentator die zo het kind van Jack van Gelder én Mart Smeets zou kunnen zijn.    

En dat alles onder het motto ‘recyclen is een sport waarbij iedereen wint’. Je wilt meteen van start. Dus, pak je oude lampen en armaturen en … go! Of kijk eerst nog even die commercial in 30 seconden. Je kan het!

Snel als het licht

Wat is de meest vrolijk makende race van dit moment? Je ziet het in de nieuwste commercial die we voor Wecycle en Stichting LightRec hebben mogen maken. De snelste ooit, …

Lees meer

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER