Het marketing-communicatiebureau dat triggeren tot kunst heeft verheven

Specialist in marketing-communicatie waarmee je het verschil maakt

Hoe sterk is dat. Zit je te googelen naar een marketing-communicatiebureau waarmee je eens flink het verschil kunt maken, tref je de specialist die het zo’n beetje heeft uitgevonden! Aangenaam. Wij zijn Han Snel, hét marketing-communicatiebureau (of reclamebureau, mag je ook zeggen) voor merken die vinden dat het anders kan en moet. Merken die het aandurven iets te veranderen aan de markt, het gedrag van hun doelgroep en zichzelf. Vele daarvan zijn in het mkb actief, allemaal worden ze door lef gekenmerkt.

De creatieve partner voor uitdagers

Al zolang wij bestaan (en da’s best een veelzeggend tijdje, zoek maar op) gaan wij door het vuur voor uitdagers. Challenging the status quo, noemde Steve Jobs dat ooit. Daarvoor bieden we alles wat je van een sterke, creatieve partner mag verwachten. En daarvoor hebben we ook alle gewenste professionals in online en offline marketing-communicatie in huis: van strategen tot art-directors en van copywriters tot alles-designers. Allemaal even creatief. En allemaal even gedreven door en bedreven in echte gedragsverandering, het echt mensen verleiden tot bepaald gedrag.

Extra sterk in retail en food

Dat gewenste gedrag, daar gaat het om, bij alles wat we doen. Resultaat is het vertrekpunt. Laten we bij het eind beginnen, dat is typisch Han Snel. En dat werkt voor elke sector. Maar de ervaring heeft geleerd dat we het extra goed doen in de wereld(en) van retail en food. Ongetwijfeld omdat direct aanslaan hier ook een vereiste is. Het zegt echter ook alles over wie wij zijn: wij worden gewoon extra blij van retail en food. De dynamiek, de afwisseling, het elke dag opnieuw lekker maken. Je kunt er ons midden in de nacht voor wakker maken. Bij wijze van spreken. En soms echt …

Zo fullservice als jij het hebben wilt

Haal je ons erbij, dan heb je ons volledig. Als fullservice marketing-communicatiebureau kunnen we je echt van a tot z bedienen. Van een enkele online reclame tot een complete 360 graden campagne. Net wat jij voor jouw merk en/of bedrijf nodig hebt om je doel te behalen. Van strategie tot uitvoering, van branding tot sales-actie, van logo-design tot merkverhaal, van social post tot videoproductie, van e-commerce voor de massa tot b2b voor een niche. The sky is the limit. Creatief gezien.

Het is pas goed als het zintuigen prikkelt en kassa’s laat rinkelen

Ons werk kan werkelijk alle kanten op gaan. Elke oplossing is anders. Onderscheidend. Maar het mooie is dat de essentie bij alles identiek is: het moet iets triggeren. Zintuigen prikkelen, kassa’s (letterlijk of figuurlijk) laten rinkelen. We willen dat er wat gebeurt. Wat we ook te verkopen hebben. Wat je product, dienst, bedrijf, merk of boodschap ook is. Marketing-communicatie die retailt, daar gaan we voor. Pas als het resultaat oplevert is het creatief genoeg (om de Engelse reclamepionier David Ogilvy te parafraseren). Dat maakt ons tot hét marketing-communicatiebureau om succes te boeken.

Alles is oplosbaar

Wat je uitdaging in marketing-communicatie ook is, hoe ingewikkeld ook, wij komen eruit. Met succes dus. Dit is waar we van houden: het ontrafelen, het omkeren, het van een afstand bekijken, van heel dichtbij, vanuit de gekste hoeken, en dan is ie daar: het inzicht, de vondst, het idee waarmee we de doelgroep gaan triggeren en de opdrachtgever (en onszelf) heel blij gaan maken. Wat hebben we toch een heerlijk vak!

Nieuwsgierig naar jou: laten we afspreken

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Wij zijn in ieder geval enorm benieuwd naar jou. Naar wat we als marketing-communicatiebureau voor jou kunnen betekenen. Laten we afspreken, bij jou of bij ons, in hartje Utrecht. We zijn makkelijk bereikbaar, per ov en per auto (die je ook nog heel relaxed in onze inpandige garage kunt parkeren). Via het onderstaande contactformulier maak je zo een afspraak. Tot Snel. Zin in.

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER