Dat verandert de zaak

Uit de praktijk van Han Snel. Om je een eerste idee te geven van wat we allemaal aan retailminded en activerend werk maken. Met groot enthousiasme en het grootst mogelijke, gedragsveranderende succes. Meer zien? Laten we even persoonlijk afspreken.

Recent werk

Geen halve maatregelen

Elk moment kent andere behoeften. De (lees)trek van de ochtendreiziger is niet die van de middagforens. AKO begrijpt dat niet alleen, dé winkel van het moment handelt er ook naar. …

Lees meer

Mama mia wat lekker!

Dat de Italiaanse keuken hemels kan zijn zijn, dat wisten we al. Maar zo goddelijk als onze nieuwste Appetizer het opdient, dat zal zelfs de paus verbazen. Maar goed, we …

Lees meer

Slow is het nieuwe fast

Om de wereld van cafetaria’s, lunchrooms en kantines extra te bedienen, maken we voor Bidvest Deli XL het magazine Enjoy. Hiermee laten we zien hoeveel meer er te halen valt …

Lees meer

Nieuwe ijstijd begonnen

Global warming, daar kunnen we als reclamebureau op korte termijn even niet zo veel aan veranderen. Maar we zijn bij Han Snel wel alvast begonnen met het stimuleren van een …

Lees meer

Flexibele mensen, die reizigers

We snappen het wel. Onbeperkt reizen voor een vast bedrag per maand met bus, tram én trein. Wat een gemak! Gemak werkt. En hoe. Vorig jaar introduceerde Han Snel de …

Lees meer

Boooooe, Served nu nog beter!

Served, het foodmagazine voor de zorg, is gerestyled. Met de grootst mogelijke eh … zórg. En met twee doelstellingen. Als eerste willen we Nederlandse zorginstellingen in het algemeen en hun …

Lees meer

Belsimpel.nl houdt niet van gedoe

In de strijd om tot het uiterste te gaan voor jou, hebben Jeroen en Jeroen (de oprichters van belsimpel.nl) iets unieks bedacht. Geweldig voor iedereen die online een telefoonabonnement wil …

Lees meer

Een warm bad voor hoteliers

Om restaurants en cafetaria’s binnen te halen en te houden, hebben we in de loop er jaren al het nodige moois ontwikkeld voor Bidvest Deli XL. Om onze favoriete totaalleverancier …

Lees meer

Verleiding in de nacht

Zin om nog even door te gaan? We hebben het zonder rode wangetjes gevraagd aan iedereen op straat. In het donker. Op een zaterdagnacht. In het centrum van Utrecht. De …

Lees meer

Vers van de pers: Vers 24/7

Elke zichzelf respecterende chef zet zijn klanten graag het allerlekkerste voor. Zelfs de beste gerechten worden nog beter als de ingrediënten super vers en lokaal geproduceerd zijn. Met Vers 24/7 …

Lees meer

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER