Nieuwste stagiaires gezellig verhoord

Zoals wij van alles en iedereen het naadje van de kous willen weten, zo willen wij dat zeker van onze nieuwste stagiaires. Wie zijn ze? Wat tekent ze? Voor ons en jouw gemak hebben we ze aan een gezellig dubbelkruisverhoor onderworpen. Hier zijn Madelon van der Sanden en Rouicha Oberweis, onze even leergierige als veelbelovende account- en studioaanwinsten.

Welk jaar van welke opleiding zit je?

Madelon: ‘Ik zit in het derde jaar van de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht.’
Rouicha: ‘Ik zit in het vierde jaar (examenjaar) van het Grafisch Lyceum.’

Wat is er zo gaaf aan deze opleiding?

M: ‘Het is een hele brede opleiding. Hierdoor ontwikkel je een brede kennis over het vakgebied.’
R: ‘Wat ik zo gaaf vind aan mijn opleiding is dat ik mijn creativiteit kan uiten. Ik kan lekker artistiek bezig zijn en word daar in aangemoedigd. Ook vind ik het fijn dat mijn opleiding zo breed is. Elke dag is weer anders!’

Wat is het belangrijkste dat jij meebrengt naar Han Snel?

M: ‘Nieuwe ideeën, een positieve vibe en heel veel motivatie!’
R: ‘Ik hou van out of the box denken. Geef mij een opdracht en ik draag in korte tijd veel verschillende, unieke, goed doordachte ideeën aan, al zeg ik het zelf (ha ha) … en ik werk ze ook nog netjes uit.’

Wat hoop je het meest te leren bij Han Snel?

M: ‘Ik wil ontdekken waar ik echt goed in ben en in welke richting ik mij verder wil ontwikkelen. Die twee vragen vind ik nu lastig te beantwoorden. Door veel verschillende werkzaamheden te doen, hoop ik na mijn stage de antwoorden te hebben. Ik heb ontzettend veel zin in deze stage.’
R: ‘Ik zou graag meer technieken in de Adobe-programma’s willen leren, zoals snel toetsen. Ook hoop ik te leren hoe ik het beste kan beeldbewerken.’

Wat doe je het allerliefst? Even los van studeren en stagelopen bij Han Snel;-)

M: ‘Leuke uitjes. Lekker relaxen met mijn vriend en/of vriendinnen.’
R: ‘Veel sporten en afspreken met mijn vrienden.’

Wat is je favoriete winkel?

M: ‘Loft Arnhem en Zara.’
R: ‘Uh … ik twijfel tussen H&M en de Lucardi.’

Favoriete film?

M: ‘Heb ik niet. Na een of twee keer een film te hebben gezien vind ik het genoeg (ha ha).’
R: ‘The Brothers Grimsby.’

Favoriete eten?

M: ‘Pasta en pizza, als het maar Italiaans is.’
R: ‘Sushi en pizza. Je kan mij hiervoor echt wakker maken.’

Favoriete game?

M: ‘Slither.io.’
R: ‘Cooking Fever. Dat heb ik laatst gedownload op mijn telefoon en daar ben ik echt helemaal aan verslaafd geraakt.’

Favoriete vakantieland?

M: ‘Italië.’
R: ‘Spanje. Ik ben nu drie jaar op rij naar Mallorca geweest. Ik vind het daar zo leuk, dat ik steeds terug wil gaan.’

Favoriete sociale platform?

M: ‘Instagram en Pinterest, echt verslavend!’
R: ‘The Ace Family, een YouTube-kanaal over een erg grappig gezin.’

Favoriete liedje?

M: ‘Heb ik niet, luister naar allemaal verschillende lijsten op Spotify. Ligt een beetje aan mijn mood waar ik zin in heb om naar te luisteren.’
R: ‘Truth hurts van Lizzo.’

En tot slot: Wat is je favoriete zin/motto/slogan?

M: ‘Be grateful for what you have and work for what you want. Of: Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen….dat is echt waar!’
R: ‘No vibe killers, only killer vibes.’

Stagiaires naar ons hart. Welkom bij Han Snel.

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER