Vacature: Creatief team (stage)

Han Snel zoekt een stel toppers. Vanaf februari hebben we plaats voor niet één, maar twee stagiaires! Als creatief team draaien jullie full-time mee en werken jullie aan opdrachten van onze klanten. En vooruit, soms vragen we jullie om koffie te halen. Maar dan wel hele lekkere koffie.

Wat je als creatief team doet bij Han Snel

Als creatief stageteam werk je als schaduwteam. Dat betekent dat jullie dezelfde opdrachten krijgen als onze grote-mensen-teams. In een interne review hangen jullie je ideeën naast die van de profs. Zijn ze good to go? Mooi! Dan gaan ze gewoon mee naar de klant.* If not, dan vertellen we jullie wat er beter kan. Lekker leerzaam zodat jullie er beter van worden. Daar hebben we allemaal baat bij, toch?

Han Snel over Han Snel

Han Snel is het Utrechts reclamebureau voor retailcommunicatie en activatie. Voor merken die vinden dat het anders kan en moet. Onze klanten zijn vaak eigenwijze lefhebbers. Han Snel is er dol op en is liefhebber van deze lefhebbers, van de merken die het aandurven iets te veranderen aan de markt, het gedrag van hun doelgroep en zichzelf.

Geïnteresseerd geraakt?

Ben je warm geworden, dol op retail en klaar om meer te leren dan ooit tevoren? Mail dan je motivatie en portfolio naar info@hansnel.nl ter attentie van Marjella. We zien jullie graag!

* Psst, even onder ons: wat we stiekem willen is dat onze seniors gaan zweten van jullie concepten en denken “Sh*t, hadden wij dat maar bedacht.” Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars!

DEEL DIT ARTIKEL

TYPE HIERONDER JE ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER